Arkitekttegnet typehus – godt håndværk med mange muligheder

Skal I bygge nyt typehus? Visuel har en række arkitekttegnede typehuse med færdige planløsninger i høj kvalitet, som I kan vælge imellem, når I vil i gang med nyt typehusbyggeri. Vores arkitekttegnede typehuse kan også danne grundlag for, at I skaber jeres helt eget individuelle hus – vel at mærke uden merpris.

Med et arkitekttegnet typehus ved I nøjagtigt, hvad I får – og I får det til særdeles attraktive priser.

Typehuset kan leveres med mange forskellige udtryk; muret, filset eller pudset og med forskellige tagkonstruktioner.

Alt nybyggeri hos Visuel er lavenergihuse, der opfylder alle nye energikrav, hvilket gør os til et godt valg af typehusfirma. Der er mange penge at spare hvert år på gas og el ved at bo i et Visuel typehus.

...og vi kan naturligvis også opføre jeres nye hus som et 0-energihus jf. Bygningsreglementet for 2020.


Få det perfekte typehus

Når I bygger nyt hus med Visuel, giver vi jer muligheden for at få jeres drømmehus. Vi er jeres eksperter igennem hele byggeriet, og vi vil med jeres behov i fokus, finde det perfekte nye hjem til jer. Vores typehuse er i den højeste kvalitet, vi leverer altid dit hus til den aftalte tid og pris.

I Visuel har vi mere end 20 års erfaring med at bygge typehuse, og vi kan garantere et hus, der dækker jeres families behov. Vores typehuse kan tilpasses til den enkeltes behov, og vi lytter til jer og har en tæt kontakt igennem hele byggeriet. Vi er et typehusfirma med kunderne i fokus, og sætter altid jeres behov før vores.

Vores billige typehuse kan også leveres i 1 1/2 eller 2 plan eller som et funkishus. I kan tage et kig på de færdige plantegninger til vores planhuse her og vores funkishuse her. Med vores typehus kan I få bygget jeres drømmebolig, præcis som I vil have den, til en fornuftig kvadratmeterpris. Vi er behjælpelige og rådgiver jer igennem hele processen, så I kan få nytte af vores mange års erfaring, samtidig med vi tilpasser typehuset til jeres behov.


Kompetent typehusfirma

Alle vores arkitekttegnede typehuse bliver bygget i kvalitetsmaterialer, og selv den mindste detalje står øverst på listen. Vi er ikke tilfredse før I er 100% tilfredse med jeres nybyggede typehus. Vi bygger dit nye drømmehjem, mens I læner jer tilbage, velvidende at dit hus bliver bygget af erfarne og professionelle håndværkere.

Vi har et bredt udvalg af typehuse. Herunder kan I se alle vores færdige, men fleksible plantegninger af typehuse.

 

Visuel online-katalog

Bestil katalog

Få Visuel online-katalog i mailboksen. Udfyld bestilling nedenfor, og vi kvitterer med 64 sider inspiration til jeres nye bolig.

Udfylder du formularen, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. email. Bare rolig, vi spammer ikke, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.