Det siger vores kunder om os

Referencer

Vi har mange glade kunder, der gerne deler ud af deres erfaring med at bygge med os. Nedenfor kan I se nogle af de huse, vi har bygget. I kan finde flere kundeudtalelser på Anmeld håndværker.

Glade og taknemlige

Meget lækkert hus med høj kvalitet

Vi har netop overtaget vores nye hus fra Visuel før planlagt tid og vi er så glade og taknemlige for en super vellykket proces fra start til slut. Vi har fået super god og professionel behandling, god rådgivning og super dygtige håndværkere samt et meget lækkert hus med høj kvalitet. Vi kan kun anbefale andre at bygge med Visuel.

God dialog

Meget imødekommende og venlige

Alt i alt har vi været yderst tilfredse med de forskellige håndværkere, som har været på opgaven. Undervejs har vi haft en god dialog med håndværkerne. Og de har været meget imødekommende og venlige, hvis vi havde nogle spørgsmål eller ændringer/udbedringer som skulle laves undervejs. Derudover er vi meget tilfredse med udførelsen af det arbejde der er blevet lavet.

Vi er så tilfredse med vores fine nye hus

En virkelig god oplevelse

Alt i alt, har det været en virkelig god oplevelse. Visuel er meget fleksible ift. materialer, egne ønsker til tegninger osv. Derudover har vi fået rigtig god - og opsøgende - hjælp ift. div. byggeregler og love, samt kommunale foreskrivelser. Det har vi virkelig værdsat, da det godt kan være lidt af en jungle, når man er helt grøn på boligmarkedet. Vi er så tilfredse med vores fine nye hus, og vil bestemt anbefale Visuel til andre nybyggere.

JA, vi vil bruge VISUEL A/S igen

Tryg og særlig god oplevelse

At bygge sammen med Visuel byg giver en tryg og særlig god oplevelse - idet behov, ønsker, og særligt godt håndværk, når sammen om et fantastisk resultat.

Nyt hus i Frederikssund

Visuel kunne opfylde vores behov

Vi valgte i sin tid at bygge med Visuel fordi de kunne opfylde vores behov for unikke løsninger, og fordi vi havde en god dialog med og oplevelse af direktør Thomas Ludvigsen. Vi er virkelig glade for at det var Visuel der byggede vores drømmehus. Thomas var nøjagtig som vi havde indtryk af - meget reel omkring alle aspekter vedrørende både løsninger og økonomi. Vi har gennem hele processen følt os trygge og haft en rigtig god oplevelse af samtlige medarbejdere fra Visuel, helt fra da huset var på tegnebrættet til at det blev opført. Når der har været spørgsmål og bekymringer, har vi altid kunne ringe og få svar. Vi anbefaler på det varmeste dette firma til andre. Vi ville vælge Visuel på ny, hvis vi en dag skal opføre endnu et nyt hus.

EN aaaaa oplevelse

Alle burde bygge sit eget hus

Alle burde bygge sit eget hus,det blir dit barn dit guld, fordi at har været EN aaaaa oplevelse, Jane fantastisk T. Ludvigsen. MALER ALT FLOT. I kan trygt vælge Visuel.

Hvis jeg skal bygge mig et nyt drømmehus igen om 10 år

så får Visuel også lov at bygge det!

En helt igennem god oplevelse! Alle lige fra sælgeren til byggelederen til fugemanden har været utroligt imødekommende - både som personer, men også overfor vores idéer som bygherrer. Der hvor andre byggefirmaer ikke ville lave andet end der var i deres katalog, var Visuel virkelig fleksible og det var en af de primære årsager til at vi valgte dem til at begynde med.
Et stort plus i vores bog var, at virksomheden er lille - og lige meget hvem man ringer til eller får fat i hos dem, så kender de dit hus, fordi de IKKE bygger 500 huse om året. Her er man ikke blot endnu et nummer! Hvilket især mærkes hos byggelederen - han er den eneste man behøver snakke med når byggeriet er i gang, og han gør det forrygende!

Hvis jeg skal bygge mig et nyt drømmehus igen om 10 år så får Visuel også lov at bygge det!

Murermestervilla

1½-plans murermestervilla i Kgs. Lyngby

Høj kvalitet indenfor alle områder, fejl rettes hurtigt og uden problemer. Tidsplan overholdt, virkelig god fremdrift og ejerskab af opgaven. Generel ukompliceret og ligefrem dialog mellem bygherre og visuel personale. 

Husets byggetekniske stand blev rost

Vi anbefaler Visuel på det varmeste

God dialog med tegnestuen og sælger i designfasen, meget fleksibel med hensyn til ændringer. Håndterede besværlig byggesagsbehandling med Roskilde Kommune. Gode byggetekniske løsninger. Meget få fejl i byggefasen. Fejl blev løbende rettet. Minimal mangelliste ved overdragelsesforretning. Byggepladsen var rydelig gennem hele byggefasen. Husets byggetekniske stand blev rost ved efterfølgende gennemgang af forsikringsselskab. Vi anbefaler Visuel på det varmeste til opførelse af nyt hus i totalentreprise.

1½-plan i Solrød

Huset afleveret en uge før - uden fejl og mangler

Super flot byggesagsbehandling, alt forløb som aftalt, huset afleveret til os en uge før aftalt tid. Og det var uden fejl og mangler. Tak til akitekt for at gøre vore egne tegninger til virkelighed. Og tak til byggeleder og håndværker for det super flotte håndværker arbejde, bare kvalitet.

Forskudt 1-plans hus

Arkitektens eget hus

Indeholder:
Entre, bryggers med indgang, to badeværelser, stor stue med meget lysindfald fra de store glaspartier, åbent, lyst, tværgående køkken/allrum, 5 store værelser/kontor – heraf soveværelse med badeværelse med kar ensuite. 2 af de øvrige værelserne og det sidste badeværelse er planmæssigt placeret omkring entreen. Udgang til terrasse fra allrum, stue og alle værelser. Inkl. garage på 28,3 m². Mulighed for loft til kip og vognport/ garage – fås i både valm- og gavlarkitektur.

Vi har gennem hele processen følt os trygge

Unikt hus i Frederikssund

Vi har bygget et halvanden plans hus i totalentreprise med Visuel byg. Det har været en rigtig godt oplevelse, og vi synes, at resultatet er blevet rigtig godt. Fra de første møder med direktøren Thomas Ludvigsen og til huset stod færdig, har der været en venlig og imødekommende tilgang til os som kunder. Der har været lydhørhed overfor ønsker og rådgivningen har været rigtig god i forhold til, hvad der ville være de bedste løsninger. Alle i firmaet svarer hurtigt, når man kontakter dem. Læs resten af kundens udtalelse her.

Træhus

Nybygget familievilla i Græsted

”Vi fandt Thomas Ludvigsen via en søgning på nettet og holdt møder mere flere entreprenører, før vi tog en beslutning. Vores situation var lidt speciel, for vi havde købt en grund, hvor der i forvejen var et fundament til et nyt hus. Det ønskede vi at bruge, og ikke alle entreprenører ville tage den udfordring op. Thomas Ludvigsen kunne godt se mulighederne og besparelsen ved at benytte et eksisterende fundament for det nye byggeri. Vi ønskede os et murstenshus, men det frarådede han dog, fordi der med fundamentets udformning ville være en risiko for kuldebroer i et murstenshus. Derfor rådede han os til at bygge et træhus, og det er vi glade for i dag.”

Riv ned og byg nyt - uden overraskelser

Funkisvilla i to plan i Brønshøj

Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet. Fra start til slut har processen være overskuelig og fået afstemt forventninger fra start så der var ingen overraskelser.

Alt var tegnet efter familiens behov

Samarbejdet har fungeret optimalt, simpelthen

Benny Johansen har fungeret som projektleder for sin datter og svigersøn, da de byggede hus. Den unge familie på snart fire flyttede den 1. februar 2014 ind i huset, hvor alt er tegnet efter netop deres behov af Visuel A/S. ”Kommunikationen har mest foregået per mail og har været virkelig effektiv. Resultatet er blevet et hus i en god kvalitet og inden for de økonomiske rammer, vi havde aftalt. Visuel kommer ikke rendende med ekstraregninger i tide og utide. Ved aflevering af huset var der et par detaljer, vi gerne ville have justeret – og det gjorde de uden problemer. Samarbejdet har fungeret optimalt, simpelthen.”