Referencer

Nybygget familievilla i Græsted

”Vi fandt Thomas Ludvigsen via en søgning på nettet og holdt møder mere flere entreprenører, før vi tog en beslutning. Vores situation var lidt speciel, for vi havde købt en grund, hvor der i forvejen var et fundament til et nyt hus. Det ønskede vi at bruge, og ikke alle entreprenører ville tage den udfordring op. Thomas Ludvigsen kunne godt se mulighederne og besparelsen ved at benytte et eksisterende fundament for det nye byggeri. Vi ønskede os et murstenshus, men det frarådede han dog, fordi der med fundamentets udformning ville være en risiko for kuldebroer i et murstenshus. Derfor rådede han os til at bygge et træhus, og det er vi glade for i dag.”
 

Helårshus i mursten – lige ved vandet

”Vi elsker at være i Vordingborg og området deromkring, så vi tænkte, at hvis vi byggede et helårshus hernede, kunne vi få en hverdag i de dejlige omgivelser og midt i den natur, vi kender og holder af.” Margit og hendes mand søgte på nettet efter helårshuse i træ. Det hus, de havde i tankerne, var imidlertid for stort i forhold til grundarealet. Deres ønske var at flytte deres lille eksisterende sommerhus på bare 20 m2 ned i baghaven, så helårshuset kunne få den bedste udsigt. De søgte videre efter murstensvillaer og fandt Visuel. På virksomhedens hjemmeside forelskede de sig i et hus med karnap og arrangerede et møde med entreprenør Thomas Ludvigsen.
 

Nybygget individuelt etplanshus på 200 m2 i Slagelse

Benny Johansen har fungeret som projektleder for sin datter og svigersøn, da de byggede hus. Den unge familie på snart fire flyttede den 1. februar 2014 ind i huset, hvor alt er tegnet efter netop deres behov af typehusfirmaet Visuel. ”Kommunikationen har mest foregået per mail og har været virkelig effektiv. Resultatet er blevet et hus i en god kvalitet og inden for de økonomiske rammer, vi havde aftalt. Visuel kommer ikke rendende med ekstraregninger i tide og utide. Ved aflevering af huset var der et par detaljer, vi gerne ville have justeret – og det gjorde de uden problemer. Samarbejdet har fungeret optimalt, simpelthen.”
 

VisuelHus No° X204+

Entre, bryggers, to badeværelser, stor stue med meget lysindfald fra de store glaspartier, åbent, lyst, tværgående køkken/allrum med glaskarnap, 6 meget store værelser/kontor – heraf soveværelse med walk in closet og badeværelse med hjørnekar ensuite. 4 af værelserne og det sidste badeværelse er planmæssigt placeret som separat børneafdeling. Udgang til terrasse fra allrum og stue. Mulighed for loft til kip og vognport/garage – fås i både valm- og gavlarkitektur.
 

VisuelHus No° X208+

Entre, bryggers med indgang, to badeværelser, stor stue med meget lysindfald fra de store glaspartier, åbent, lyst, tværgående køkken/allrum, 5 store værelser/kontor – heraf soveværelse med badeværelse med kar ensuite. 2 af de øvrige værelserne og det sidste badeværelse er planmæssigt placeret omkring entreen. Udgang til terrasse fra allrum, stue og alle værelser. Inkl. garage på 28,3 m2. Mulighed for loft til kip og vognport/ garage – fås i både valm- og gavlarkitektur.
 

Tilbygning i Hvidovre: Alt udført til punkt og prikke

Lars Viggo Hansen kunne i januar 2014 tage sin nye stue i brug efter at have fået en ny tilbygning til sit hus af typehusfirmaet Visuel. "Vi har et hus i forskudte planer og leverede selv tegninger og ingeniørberegninger til en 18 m2 udvidelse af stuen, så vi har selv været meget med. Visuel fik totalentreprisen og brugte lokale håndværkere, der var nemme at arbejde sammen med. Byggefasen tog kun 2 1/2 måned, og det nye byggeri blender perfekt ind med det eksisterende. Der har ikke været diskussioner om økonomi og ekstraarbejde overhovedet. Vi har fået en flot løsning og haft et godt samarbejde med Visuel gennem hele byggefasen."
 

Perfekt samarbejde om nybygget lagerhal og renovering af ældre ejendom i Næstved

Henrik Thomsen er direktør i NFI A/S, der driver en maskinfabrik og et ejendomsselskab I Næstved. Foreløbigt har han brugt typehusfirmaet Visuel til to projekter, men der kan sagtens komme flere opgaver, for Henrik er meget tilfreds: ”De har bygget en 500 m2 stor lagerbygning for os og lavet nyt tag og renoveret murværk på en treetagers udlejningsejendom med lejligheder og butikker. Alt har fungeret begge gange. Jeg ville klart bruge dem igen. Aftaler, tidsfrister og priser holder; det er jo en anbefaling i sig selv. De leverer godt håndværk, og alt er i orden.”
 

Gennemgribende renovering i super kvalitet på Strandvejen - til aftalt tid og pris

Klaus og Linda Frøkær købte i 2013 denne store gamle villa i Klampenborg. Typehusfirmaet Visuel lavede omfangsdræn og total renovering af 1. og 2. sal med nyt el, bad, tag, nye vinduer, en 40 kvm terrasse og isolering af nordvæggen: ”Vi valgte Visuel blandt flere entreprenører, fordi de var de mest troværdige, detaljerede og fordi de lå ca. midt i prismæssigt. Alt blev lavet på bare fire måneder, mens vi boede i stueetagen. De er professionelle, gode til at styre processen, og vi er svært tilfredse med resultatet.”
 

Kontakt os i dag, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om jeres nye drømmeboligCO2 Neutralt Hjemmeside
VISUEL A/S
Dronning Olgas vej 41
2000 Frederiksberg
Tlf. 56 64 36 00
info@visuelbyg.dk
CVR nr. 79 15 51 28
AFD. NÆSTVED
Marskvej 27
4700 Næstved
Billede af Thomas Ludvigsen
Thomas P. Ludvigsen
Adm. direktør
Mobil 40 16 29 55
tpl@visuelbyg.dk
Billede af Claus Funch Pedersen
Claus Funch Pedersen
Salgschef
Mobil 60 60 00 00
cfp@visuelbyg.dk
Billede af Charlotte Skaaning Jørgensen
Charlotte Jørgensen
Salg & materialevalgskonsulent
Mobil 28 78 09 39
csj@visuelbyg.dk
Billede af Søren Weise Hermansen
Søren Weise Hermansen
Arkitekt
Mobil 30 30 66 64
swh@visuelbyg.dk
Billede af Jane Gram Adler
Jane Gram Adler
Bygningskonstruktør
Mobil 20 55 23 68
ja@visuelbyg.dk
Billede af Simon Falck
Simon Falck
Teknisk designer
Mobil 29 37 29 18
sf@visuelbyg.dk
Billede af Benjamin Nielsen
Benjamin Nielsen
Bygningskonstruktør
Mobil 23 67 85 35
bn@visuelbyg.dk
Billede af Louise Nørgaard
Louise Nørgaard
Bygningskonstruktør
Mobil 20 54 61 48
ln@visuelbyg.dk
Billede af Thomas Nørgaard
Thomas Nørgaard
Byggeleder
Mobil 23 29 12 42
tn@visuelbyg.dk
Billede af Gitte Bybjerg
Gitte Bybjerg
Bogholder
Mobil 21 67 74 41
bogholderi@visuelbyg.dk
Billede af Bettina Schou
Bettina Schou
Markedsføring/administration
Mobil 61 51 21 43
bs@visuelbyg.dk