OVERLAD TRYGT HELE BYGGEPROCESSEN OG OPGAVELØSNINGEN TIL OS

Sådan er det at bygge med os

At bygge nyt hus er komplekst og kan opleves som et stort pres, fordi det handler om jeres hjem og jeres økonomi. Derfor er det vigtigt, at I hele tiden har kontakt til den person hos os, der ved allermest om lige netop den fase af byggeriet, som jeres hus er i. På den måde sikrer vi, at I får den bedste og mest kompetente vejledning.

Når I vælger Visuel som totalentreprenør, slipper I for at bekymre jer om de mange forskellige faser i byggeriet og de uforudsete ting, der kan opstå. I kan trygt overlade processen og opgaveløsningen til os. 

I kan søge inspiration blandt de mange plantegninger – men husk på, at alle de huse, vi bygger, er arkitekttegnet til mindste detalje. Det betyder, at huset tegnes ud fra jeres ønsker og behov - og ud fra, hvordan de bedst muligt indfries på jeres byggegrund. Der er ikke to familier, der er ens - og der er ikke to byggegrunde der er ens. Derfor starter vi altid fra det blanke papir, når vi har set jeres byggegrund - og lyttet til jeres ønsker til jeres nye hus.

Kontakt os for at aftale et uforpligtende møde om jeres boligdrømme. Vi glæder os til at høre om jeres ønsker og vise jer, at vi kan levere kvalitet til tiden og ikke mindst til en konkurrencedygtig pris.

Typehusfirma med overenskomstansatte håndværkere

Tømrer- og snedkerarbejde udføres af vores egne overenskomstansatte håndværkere. Vi bruger faguddannede håndværkere og overholder de gældende regler inden for arbejdsmiljø. De samme krav har vi til vores øvrige fag, der udføres med faste underentreprenører, som vi kender godt, og som leverer en høj faglig standard med garanti på det arbejde, der udføres.

Vi følger byggeriet dagligt og sikrer en stram byggestyring og opfølgning i processen.

Hver enkelt byggesag er forskellig

Som totalentreprenør ligger det fulde ansvar for byggeriet af typehuse og det færdige resultat hos os. Men hvis I fx har en arkitekt eller en rådgiver, I ønsker at bruge, samarbejder vi selvfølgelig gerne med dem.

Totalentreprise – overlad papirarbejdet, planlægningen og udførelsen til os

Vi har specialiseret os i at bygge huse. Det betyder, at vi varetager alle opgaver i forbindelse med byggeriet fra de indledende skitser, til I får nøglerne i hånden. 

Vi har egen tegnestue, der står for skitseforslag, 3-D visualisering, myndighedsbehandling, beregninger og godkendelse af byggeriet.


Lad mig rådgive jer godt fra start til slut

Thomas P. Ludvigsen
Adm. direktør
Mobil 40 16 29 55
tpl@visuelbyg.dk

Book et møde med mig

 

Få boliginspiration

Få inspiration til jeres nye boligprojekt og invitationer til åbent hus mv. Tilmeld jer her.

Udfylder I formularen, giver I samtykke til, at vi må kontakte jer pr. email. Bare rolig, vi spammer ikke, og I kan til enhver tid afmelde jer igen.