Parcelhus

Mange rynker lidt på næsen over ordet ’parcelhus’, men det er der absolut ingen grund til.

Ifølge Wikipedia er definitionen på et parcelhus: Et fritliggende hus med have, beregnet som bolig for en familie og opfattes oftest som et hus i en etage. Udtrykket er baseret på, at grundstykket/parcellen er udstykket af en større ejendom. De fleste parcelhuskvarterer er oprettet ved udstykning af landbrugsejendomme, men enkelte ligger dog på arealer, der har haft anden anvendelse, fx industri, grusgrave mv.

Udtrykket stammer fra 1960’erne, hvor udstykningen af jord til parceller til byggeri af typehuse for alvor tog fart i Danmark, da parcelhuse blev opnåeligt for mange danskere pga. statslånsmuligheder.

Typehusets adskilte sig dengang markant fra hidtidige husbyggerier ved, at de i stor udstrækning var af præfabrikerede og fabriksfremstillede elementer; letbetonvægge, gitterspær og parketgulve.

Typehusene var standard planløsninger og kommende boligejere kunne se præcis, hvordan deres hus ville komme til at se ud. Intet kunne ændres.

I en hver større provinsby i Danmark udstykkes konstant parceller til nybyggeri.

Vælger I at bygge et nyt parcelhus med Visuel, så starter vi med et uforpligtende møde, hvor vi hører om jeres boligdrømme.

Vi bygger præcis det arkitekttegnet hus I drømmer om til den aftalt tid og økonomi.

Igennem de seneste 20 år har vi som byggefirma gennemført flere hundrede større og mindre byggeprojekter.

Med vores solide håndværksmæssige baggrund og mange års erfaring fra byggebranchen ved vi, hvor faldgruberne ligger, og hvordan vi skal gå til opgaverne for at få et resultat, der lever op til vores standard.

Vi er fleksible, og vi leverer kvalitet til tiden og til den aftalte pris.

Vores mål er, at hvert eneste byggeri af et arkitekttegnet hus skal være en god oplevelse for vores kunde og noget, som både kunden og vi selv kan være stolte af.

Billedet øverst er det, vi kalder et moderne parcelhus eller moderne valmhus. Det er tegnet og opført efter en nærmere snak med bygherre om ønsker og behov, så de har fået præcis det hus, de drømte om. En af vores mest populære huse lige nu er vores dobbelthuse.

KONTAKT OS

Vi giver jer råd og bygger jeres arkitekttegnede hus

Udfylder du formularen, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. telefon og email. Bare rolig, vi spammer ikke, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.