Det siger vores kunder om os

Referencer

Vi har mange glade kunder, der gerne deler ud af deres erfaring med at bygge med os. Nedenfor kan I se nogle af de huse, vi har bygget. I kan finde flere kundeudtalelser på Anmeld håndværker.

Murermestervilla

1½-plans murermestervilla i Kgs. Lyngby

Høj kvalitet indenfor alle områder, fejl rettes hurtigt og uden problemer. Tidsplan overholdt, virkelig god fremdrift og ejerskab af opgaven. Generel ukompliceret og ligefrem dialog mellem bygherre og visuel personale. 

Husets byggetekniske stand blev rost

Vi anbefaler Visuel på det varmeste

God dialog med tegnestuen og sælger i designfasen, meget fleksibel med hensyn til ændringer. Håndterede besværlig byggesagsbehandling med Roskilde Kommune. Gode byggetekniske løsninger. Meget få fejl i byggefasen. Fejl blev løbende rettet. Minimal mangelliste ved overdragelsesforretning. Byggepladsen var rydelig gennem hele byggefasen. Husets byggetekniske stand blev rost ved efterfølgende gennemgang af forsikringsselskab. Vi anbefaler Visuel på det varmeste til opførelse af nyt hus i totalentreprise.

1½-plan i Solrød

Huset afleveret en uge før - uden fejl og mangler

Super flot byggesagsbehandling, alt forløb som aftalt, huset afleveret til os en uge før aftalt tid. Og det var uden fejl og mangler. Tak til akitekt for at gøre vore egne tegninger til virkelighed. Og tak til byggeleder og håndværker for det super flotte håndværker arbejde, bare kvalitet.

Forskudt 1-plans hus

Arkitektens eget hus

Indeholder:
Entre, bryggers med indgang, to badeværelser, stor stue med meget lysindfald fra de store glaspartier, åbent, lyst, tværgående køkken/allrum, 5 store værelser/kontor – heraf soveværelse med badeværelse med kar ensuite. 2 af de øvrige værelserne og det sidste badeværelse er planmæssigt placeret omkring entreen. Udgang til terrasse fra allrum, stue og alle værelser. Inkl. garage på 28,3 m². Mulighed for loft til kip og vognport/ garage – fås i både valm- og gavlarkitektur.

Vi har gennem hele processen følt os trygge

Unikt hus i Frederikssund

Vi har bygget et halvanden plans hus i totalentreprise med Visuel byg. Det har været en rigtig godt oplevelse, og vi synes, at resultatet er blevet rigtig godt. Fra de første møder med direktøren Thomas Ludvigsen og til huset stod færdig, har der været en venlig og imødekommende tilgang til os som kunder. Der har været lydhørhed overfor ønsker og rådgivningen har været rigtig god i forhold til, hvad der ville være de bedste løsninger. Alle i firmaet svarer hurtigt, når man kontakter dem. Læs resten af kundens udtalelse her.

Træhus

Nybygget familievilla i Græsted

”Vi fandt Thomas Ludvigsen via en søgning på nettet og holdt møder mere flere entreprenører, før vi tog en beslutning. Vores situation var lidt speciel, for vi havde købt en grund, hvor der i forvejen var et fundament til et nyt hus. Det ønskede vi at bruge, og ikke alle entreprenører ville tage den udfordring op. Thomas Ludvigsen kunne godt se mulighederne og besparelsen ved at benytte et eksisterende fundament for det nye byggeri. Vi ønskede os et murstenshus, men det frarådede han dog, fordi der med fundamentets udformning ville være en risiko for kuldebroer i et murstenshus. Derfor rådede han os til at bygge et træhus, og det er vi glade for i dag.”

Riv ned og byg nyt - uden overraskelser

Funkisvilla i to plan i Brønshøj

Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet. Fra start til slut har processen være overskuelig og fået afstemt forventninger fra start så der var ingen overraskelser.

Alt var tegnet efter familiens behov

Samarbejdet har fungeret optimalt, simpelthen

Benny Johansen har fungeret som projektleder for sin datter og svigersøn, da de byggede hus. Den unge familie på snart fire flyttede den 1. februar 2014 ind i huset, hvor alt er tegnet efter netop deres behov af Visuel A/S. ”Kommunikationen har mest foregået per mail og har været virkelig effektiv. Resultatet er blevet et hus i en god kvalitet og inden for de økonomiske rammer, vi havde aftalt. Visuel kommer ikke rendende med ekstraregninger i tide og utide. Ved aflevering af huset var der et par detaljer, vi gerne ville have justeret – og det gjorde de uden problemer. Samarbejdet har fungeret optimalt, simpelthen.”

Kom godt fra start

Kontakt os for en uforpligtende boligsnak

Udfylder du formularen, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. telefon og email. Bare rolig, vi spammer ikke, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.