Riv ned og byg nyt

Det er en god idé at overveje at rive ned og bygge nyt

Bor I i et ældre hus, der trænger til istandsættelse og energioptimering, eller har I kig på et ældre hus med lige netop den beliggenhed, I drømmer om, så er det værd at overveje at rive ned og bygge nyt.

Ældre huse har ofte små værelser, lille køkken, lille badeværelse, lang gang, stor stue og stor varmeregning. Alt i alt en indretning, der sjældent lever op til de krav den moderne familie har.

Der er mange fordele ved at rive ned og bygge nyt.

  • I et nyt hus er vedligeholdelsen minimal de første mange år.
  • I får et bedre indeklima.
  • I bliver i det kvarter, som I er faldet til i eller kommer til at bo i det kvarter, I drømmer om.
  • I får en langt lavere energiregning. Et gammelt hus vil typisk koste 15.000 kr. mere om året at varme op - i grelle tilfælde helt op til 30.000 kr. mere.
  • I kan designe jeres eget hus helt fra bunden

Fordelene skal naturligvis opvejes mod historie, affektionsværdi, minder, detaljer, æstetik og arkitektur, som ikke kan gøres op i kroner og ører.

Vi sørger for nedrivning - eller rådgiver omkring valg af nedrivningsfirma

Har I valgt at rive et gammelt hus ned, tager vi gerne den del med i vores samlede aftale, men vi kan også rådgive jer om valg af nedrivningsfirma, hvis I selv vil varetage den del. Det er vigtigt at entrere med et nedrivningsfirma, der forsvarligt og lovligt nedriver og bortskaffer det gamle hus.

Når først det gamle hus er revet ned, vil processen frem mod overtagelse være som havde I valgt at bygge på en ny grund, hvor vi kan varetager alle opgaver i forbindelse med byggeriet og sikrer en stram, daglig byggestyring

Vores ambition er, at hvert byggeri bliver en god oplevelse både for jer som kunde og os, som leverandør. Vi gør hver dag vores yderste for at opfylde den ambition.

At bygge et nyt hus er en stor beslutning og stor opgave. Vi rådgiver før, under og efter I har besluttet jer for at bygge nyt

Vi tager jer i hånden, og følger jer hele vejen gennem processen med at udtænke, planlægge og bygge jeres drømmebolig.

Vi ser flere og flere vælge at bygge et dobbelthus / generationshus.