OVERLAD TRYGT HELE BYGGEPROCESSEN OG OPGAVELØSNINGEN TIL OS

Sådan er det at bygge med os

At bygge nyt hus er komplekst og kan opleves som et stort pres, fordi det handler om jeres hjem og jeres økonomi. Derfor er det vigtigt, at I hele tiden har kontakt til den person hos os, der ved allermest om lige netop den fase af byggeriet, som jeres hus er i. På den måde sikrer vi, at I får den bedste og mest kompetente vejledning.

Når I vælger Visuel som totalentreprenør byggefirma, slipper I for at bekymre jer om de mange forskellige faser i byggeriet og de uforudsete ting, der kan opstå. I kan trygt overlade processen og opgaveløsningen til os. 

I kan søge inspiration blandt de mange plantegninger eller designe jeres eget hus – men husk på, at alle de huse, vi bygger, er arkitekttegnet til mindste detalje. Det betyder, at huset tegnes ud fra jeres ønsker og behov – og ud fra, hvordan de bedst muligt indfries på jeres byggegrund. Der er ikke to familier, der er ens – og der er ikke to byggegrunde der er ens. Derfor starter vi altid fra det blanke papir, når vi har set jeres byggegrund – og lyttet til jeres ønsker til jeres nye hus.

Kontakt os for at aftale et uforpligtende møde om jeres boligdrømme. Vi glæder os til at høre om jeres ønsker og vise jer, at vi kan levere kvalitet til tiden og ikke mindst til en konkurrencedygtig pris.

Jeres nye hus gennem arkitektens øjne

At bygge med en arkitekt betyder, at I får udfoldet mulighederne i jeres byggeri, så æstetik, form og materialer spiller sammen med jeres ideer og krav. Måske skal soveværelset vende mod et andet verdenshjørne. Måske skal emhætten integreres i bordpladen, eller måske skal der flere ovenlysvinduer til for at indfange lys og rum?

Vi lytter til jeres drømme, ønsker og krav. Og vi analyserer jeres behov. Når vi kender dem, kan arkitekten bidrage til at se helheden og indfange de detaljer, der gør en gennemtænkt forskel i jeres færdige byggeri.

Typehusfirma med overenskomstansatte håndværkere

Tømrer- og snedkerarbejde udføres af vores egne overenskomstansatte håndværkere. Vi bruger faguddannede håndværkere og overholder de gældende regler inden for arbejdsmiljø. De samme krav har vi til vores øvrige fag, der udføres med faste underentreprenører, som vi kender godt, og som leverer en høj faglig standard med garanti på det arbejde, der udføres.

Vi følger byggeriet dagligt og sikrer en stram byggestyring og opfølgning i processen.

Hver enkelt byggesag er forskellig

Som totalentreprenør ligger det fulde ansvar for byggeriet af typehuse og det færdige resultat hos os. Men hvis I fx har en arkitekt eller en rådgiver, I ønsker at bruge, samarbejder vi selvfølgelig gerne med dem.

Totalentreprise – overlad papirarbejdet, planlægningen og udførelsen til os

Vi har specialiseret os i at bygge huse. Det betyder, at vi varetager alle opgaver i forbindelse med byggeriet fra de indledende skitser, til I får nøglerne i hånden. 

Vi har egen tegnestue, der står for skitseforslag, 3-D visualisering, myndighedsbehandling, beregninger og godkendelse af byggeriet.