Ejeroplysninger
Denne hjemmeside udbydes af:
Visuel A/S
Dronning Olgas Vej 41, 2000 Frederiksberg . Marskvej 27, 4700 Næstved
CVR-nr: 79155128
Telefon: 56 64 36 00
Email: info@visuelbyg.dk

Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Formål med brug af cookies på hjemmesiden
Teknisk funktionalitet: Intern/1.parts cookies: Ja, Ekstern/3.parts cookies: Nej
Trafikmåling: Intern/1.parts cookies: Nej, Ekstern/3.parts cookies: Ja
Denne hjemmeside anvender cookies i henhold til de formål, der er udspecificeret herover.

visuelbyg.dk anvender cookies
Cookies på visuelbyg.dk bruges til at føre statistik over antallet af brugere og levere den mest optimale brugeroplevelse til dig.

Google Analytics (trafikmåling)
Visuelbyg.dk anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Doubleclic.net
Anvendes af Google DoubleClick til re-targerting, optimering, rapportering og tilskrivning af online-annoncer.

Facebook
Bruges af Facebook til at levere en række reklameprodukter såsom retargeting, til at indsamle anonymiserede oplysninger om de brugere, der besøger hjemmesiden, og til måling af performance.

2.1 Sletning af cookies
Du kan slette cookies i din internetbrowser ved at følge vejledningen her.

2.2 Blokering af cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her.

2.3 Trafikmåling
For at kunne måle trafikken på visuelbyg.dk benyttes der cookies fra Google Analytics (se ovenfor)

Visuels persondatapolitik
Visuel er ansvarlig for de persnoplysninger, som vi modtager fra dig gennem:

Formål
Formålet med Visuels persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er Visuels målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Hvilke personoplysninger indsamler Visuel?
Visuel har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere vores samarbejde, levere målrettet information, ekspedere bestillinger og øvrige tjenester til dig. Visuel indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

Visuel registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Hvem videregiver Visuel personoplysninger til?
Visuel udveksler personoplysninger med samarbejdspartnere for at kunne opfylde indgåede kontrakter; Kommunen ved byggetilladelse via Byg og Miljø, revisor, advokat, materialeleverandører, underentreprenører og databehandlere.

Nogle af vores underdatabehandlere er beliggende udenfor EU/EØS – fx i USA (Facebook bl.a.), og de amerikanske databehandlere er på den af EU Kommissionen godkendte EU-US Privacy Shield liste.

Hvordan indsamler Visuel personoplysninger?
Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din kontakt til Visuel, indsamler vi:

Cookies, hvis du besøger vores hjemmeside.
Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie.
Vi bruger cookies for at lette din adgang til sitet, forbedre sitets funktioner og brugeroplevelsen for dig. Læs mere om vores Cookies ovenfor.
For hvert besøg på https://www.visuelbyg.dk/ - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – opbygger Visuel logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden dette forlades, m.m.
På https://www.visuelbyg.dk/ anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionaliteter. Statistikkerne er anonymiserede.

Logstatistik bruges til:

Sikkerhed
Visuel har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

Visuel opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret. Alle persondata er dog beskyttet bag firewall.

Links
Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på disse links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra Visuels.

Opdatering af og indsigt i oplysninger
Som registreret hos Visuel har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig:

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Gitte Bybjerg via e-mail: bogholderi@visuelbyg.dk eller på telefon: 2167 7441.
Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og høre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk.

Kontakt Visuel
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Visuel, skal du rette henvendelse til Gitte Bybjerg via e-mail: bogholderi@visuelbyg.dk eller på telefon: 2167 7441.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Ændring af Persondatapolitikken
Visuel forpligter sig til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred