Arkitekttegnede huse til typehuspriser

Vi bygger det hus, I drømmer om

Arkitekttegnede huse til typehuspriser

Visuel A/S er et familieejet byggefirma med speciale i nybyggeri. Vi opfører alle slags huse; 1-, - og 2-plans husetræhuse, funkishuse, sommerhuse, fritidshuse, dobbelthusehuse i forskudte plan og huse med kælder. Du kan også design dit eget hus hos os.

Vi har en række plantegninger, som er til jeres inspiration, og ud fra vores snak om jeres boligdrømme, tegner vi præcis det hus, I drømmer om. Ikke to familier er ens - og derfor skal to huse heller ikke være ens.

Alle de huse vi bygger er arkitekttegnede
For os handler det om, at lytte til jeres ønsker og drømme, og gennem dialog og rådgivning, at skabe rammerne for jeres fremtidige bolig.

Vi bygger udenom kompromiser. Hos os må I gerne stille krav. I må gerne udfordre os og være kompromisløse. Fordi det hus, vi skal bygge sammen, skal ende ud med at være præcis det hjem, I drømmer om. Et hjem, der passer til jeres familie. Ned til mindste detalje.

Når vi nævner ordet typehus, er det ene og alene i forhold til byggeprocessen. En proces, der sikrer jer et unikt hus i høj kvalitet til den aftalte tid og pris.

Når I vælger at bygge jeres nye hus med Visuel, varetager vi alle opgaver under byggeriet.

Hos os får du en god behandling før, under og efter byggeriet

Hos os får I ikke bare en æstetisk og funktionel bolig, som I og vi kan være stolte af. Vejen hen mod det færdige resultat vil også være en proces, som både I og vi kan være trygge ved. Og det er måske den vigtigste grund til, at vi har været en fast del af den danske byggebranche i mere end tyve år: Vi opfører os ordentligt. I kan stole på det, vi siger og den kvalitet, vi leverer.

Eksperter i unikke huse på Sjælland, Lolland og Falster

Visuel har kontor på Frederiksberg og i Næstved og arbejder på hele Sjælland, Lolland og Falster.

Tilfredse kunder

Vi bygger kun 20-25 huse om året, så vi har tid til tæt dialog med vores kunder. Mange af vores kunder bruger os igen og anbefaler os til familie, venner, naboer og kolleger. Den personlige anbefaling er som bekendt den bedste, og den forpligter.

Funktion, kvalitet og æstetik

Alle de huse vi bygger planlægges og udføres med fokus på tre ting:

• Funktion
• Kvalitet
• Æstetik

Vores mål er, at hvert eneste byggeri skal være en god oplevelse for vores kunde og noget, som både kunden og vi selv kan være stolte af.

Byggefirma med mere end 20 års erfaring

Igennem de seneste 20 år har vi gennemført flere hundrede større og mindre byggeprojekter. Med vores solide håndværksmæssige baggrund og mange års erfaring fra byggebranchen ved vi, hvor faldgruberne ligger, og hvordan vi skal gå til opgaverne for at få et resultat, der lever op til vores standard.

Vores krav til os selv og vores løfte til dig lyder sådan her:

Vi er fleksible, og vi leverer kvalitet til tiden og til den aftalte pris.