En bygherre fortæller

De varmeste anbefalinger herfra!

De varmeste anbefalinger herfra!

Visuel var fra start meget åbne og fleksible og ville gerne tage udgangspunkt i vores egne tegninger. En oplevelse vi bestemt ikke havde hos de større, mere eller mindre tilsvarende, virksomheder i branchen.

Alt i alt er jeg oprigtigt glad for forløbet og vil ikke tøve et sekund med at anbefale Visuel, med Thomas Ludvigsen (ejer) og Thomas Nørgaard (byggeleder). Hvis jeg, mod forventning skal bygge et hus mere bliver det holdet jeg ringer til.

Hvis du er interesseret i at høre mere om min oplevelse – på godt og ondt – så kontakt Visuel og få mine kontaktoplysninger. Jeg giver gerne en tår vand under mit nye tag.

Læs hele Rasmus Reinholds udtalelse på Trustpilot

Du kan også gå en tur i det smukke hus her.

         

 

Se mere