Fra jeres drømme til nøglefærdigt drømmehus

Arkitekttegnet til mindste detalje

Kom med jeres egne skitser eller arkitekttegninger – eller lad os tegne huset til jer.

 

 

Arkitekttegnet til mindste detalje

Hos os får I præcis det hus, I drømmer om.

I kan lade jer inspirere af vores mange planløsninger, som I finder under 1-plans huse, 1½-plans huse og 2-plans huse. MEN de er KUN tænkt som INSPIRATION!


Vi bygger udenom kompromiser

I må gerne stille krav. I må gerne udfordre os og være kompromisløse. Fordi det hus, vi skal bygge sammen, skal ende ud med at være præcis det hjem, I drømmer om. Et hjem, der passer til jeres familie. Ned til mindste detalje.


Jeres nye hus gennem arkitektens øjne

At bygge med en arkitekt betyder, at I får udfoldet mulighederne i jeres byggeri, så æstetik, form og materialer spiller sammen med jeres ideer og krav. Måske skal soveværelset vende mod et andet verdenshjørne. Måske skal emhætten integreres i bordpladen, eller måske skal der flere ovenlysvinduer til for at indfange lys og rum?

Vi lytter til jeres drømme, ønsker og krav. Og vi analyserer jeres behov. Når vi kender dem, kan arkitekten bidrage til at se helheden og indfange de detaljer, der gør en gennemtænkt forskel i jeres færdige byggeri.

Book møde, fortæl os om jeres boligdrøm, så bygger vi den i tæt samarbejde med jer.

Undervejs øser vi af vores viden og erfaring, og vi kommer naturligvis med idéer og sparring, så I er sikre på at få lige præcis det hus, der til mindste detalje, passer til jeres familie.

 

 

Se mere