Design jeres eget hus

At få bygget et nyt hjem er en af livets allerstørste beslutninger. I har højest sandsynligt allerede gjort jer nogle tanker og overvejelser omkring indretning, udseendet og udformning af jeres drømmehjem. Specielle boligdrømme kræver ligeså specielle rammer, hvis jeres ønsker og drøm skal realiseres.

Med Visuel som samarbejdspartner og byggefirma er I med hele vejen. Vi bygger præcis det hus, I drømmer om. Vi har egen tegnestue og alle de huse, vi bygger, er arkitekttegnet til mindste detalje.

For os handler det om at lytte til jeres ønsker og drømme, og gennem dialog og rådgivning, at skabe rammerne for jeres fremtidige bolig.

Vi bygger udenom kompromiser

Når I vælger os som samarbejdspartner, får I en byggepartner med over 20 års erfaring. Hos os må I derfor gerne stille krav. I må gerne udfordre os og være kompromisløse. Fordi det hus, vi skal bygge sammen, skal ende ud med at være præcis det hjem, I drømmer om. Et hjem, der passer til jeres familie. Ned til mindste detalje.

Vi bygger også gerne efter jeres eller jeres arkitekts tegning – med samme stramme styring som alle de andre huse vi bygger.

Når vi kender jeres boligdrømme, kan vi rådgive jer om, hvordan vi sammen kan forme jeres drømmebolig. Et arkitekttegnet hus kræver særlig viden og erfaring, hvis det skal blive til det hjem, som I netop ønsker. Et hjem hvor der lagt tanke bag udførslen, hvor I kan betragte det funktionelle og smukke ydre såvel som indre.

Brug for inspiration?

Har I brug for inspiration, kan I hente en masse inspiration fra vores katalog af byggede huse, plantegninger og galleri. Der er et hav af muligheder, hvor I kan sætte rammerne og designe jeres eget hus fra bunden. Fanger en af vores huse jeres inspiration, er I velkomne til at tage afsæt i den.

I kan selv bestemme om der skal være carport, materialevalg, antallet af rum og meget mere. Hos os er der altid plads til jeres idéer.

KONTAKT OS

Vi giver jer råd og bygger jeres arkitekttegnede hus

Udfylder du formularen, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. telefon og email. Bare rolig, vi spammer ikke, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.