Byggefirma med 20+ års erfaring

Visuel er et byggefirma, der har specialiseret sig i at bygge personlige hjem – alle de huse, vi bygger er høj kvalitet og arkitekttegnet til mindste detalje.

Når I skal bygge et arkitekttegnet hus, står I overfor en af de største beslutninger i jeres liv: Hvilket byggefirma kan opfylde jeres boligdrømme indenfor det budget, I har lagt jer fast på.

Arkitekttegnede husbyggeri kan være en kompleks proces. Derfor er det vigtigt at vælge den samarbejdspartner, I føler bedst kan varetage jeres interesser, ønsker og drømme. 

Hvis I ønsker tryghed og en tæt dialog om jeres boligdrøm skal I vælge Visuel som byggefirma. Vi har mere end 20 års erfaring i byggebranchen og bygger kun 20-25 arkitekttegnede huse om året. 

Et kompromisløst byggefirma som byggepartner

Det er nemlig vigtigt at I får den nødvendige kvalitet og tryghed. Hos os bliver I derfor ikke et nummer i rækken. Vi er et byggefirma, som I kan regne med. Vi kender alle byggeriets faser, for vi har gjort det hundredvis af gange før. I vil fra starten af få tilknyttet en personlig byggerådgiver, hvor vi tager jer i hånden, og følger jer hele vejen gennem husbyggeriet til jeres nye hus. 

Ud over tryghed og tæt dialog får I frit valg på alle materialer. Vi er nemlig et byggefirma der efterstræber at gøre boligdrømme til virkelighed. Vores nybygget huse er altid af højeste kvalitet og med høj leveringssikkerhed

Fortæl os om jeres boligdrømme, og vi bygger jeres drømmebolig

Det første, uforpligtende møde
På vores første møde taler vi om jeres boligdrømme, hvordan vi kan hjælpe og får pejlet os ind på, hvilke ønsker, behov og ikke mindst budget I har. Som et meget erfarent byggefirma øser vi naturligvis af vores viden og guider jer gennem alle de ting, I skal være opmærksomme på og tage stilling til. Efter dette møde udarbejder vi et tilbud, hvor alle omkostninger til byggeriet er indeholdt sammen med en forventet byggeperiode – ca. 22 uger.

Når I har godkendt tilbud
Når I har godkendt tilbud sender vi en beskrivelse af arbejdets omfang og en detaljeret skriftlig kontrakt, hvor pris, opstart- og færdiggørelsestidspunkt fremgår.

Nu skal I og vi i arbejdstøjet
Vi har en nøje tilrettelagt ”køreplan”, som sikrer, at vi overholder alle aftaler om økonomi og tidsplan. Køreplanen er en del af kontrakten. På den måde ved I med sikkerhed, hvad det er, vi har aftalt.

Vi starter med at skitsere huset, så I kan fornemme husets rumfordeling. Skitsetegningen foregår på vores egen tegnestue.

Vi sørger naturligvis for alt det praktisk og selve entreprisedelen, men vi skal have jer på banen for at sætte jeres eget helt personlige præg på huset. Der skal vælges materialer: Mursten, tag, vinduer, døre, gulve, hårde hvidevarer. Der skal planlægges el osv. osv. Vi guider jeg gennem materialevalget – men det er jer, der skal foretage de endelig valg.

Når skitsen er godkendt og materialerne er valgt, fremsender vi den endelige kontrakt, som indeholder beskrivelse af de valgte materialer.

I kender altid den samlede pris på byggeriet, inden vi starter, og det koster ikke mere, end vi har aftalt på forhånd.

Når I har godkendt endelig kontrakt og skitsetegning
Nu projekteres jeres arkitekttegnet hus. Projekteringen foregår på vores egen tegnestue, som også søger om byggetilladelse.

Så starter husbyggeriet
Når byggetilladelsen er i hus er vi klar til at bygge jeres drømmebolig. Vi mødes til et opstartsmøde på byggegrunden. Herefter starter byggeriet.

Under hele bygeriet er vi i tæt dialog med jer, og vi følger byggeriet minutiøst. For at I også kan følge med, får i byggenøgle, så I til enhver tid kan kigge forbi.

Færdigmelding og indflytning

Ca. en uge før aflevering afholder vi ’før-aflevering’ med jer. Her gennemgår vi det nybygget hus for evt. fejl og mangler. Alle fejl og mangler udbedres i det omfang, det overhovedet er muligt, inden I flytter ind.

Læs også om vores populære dobbelthuse.

KONTAKT OS

Vi giver jer råd og bygger jeres arkitekttegnede hus

Udfylder du formularen, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. telefon og email. Bare rolig, vi spammer ikke, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.