Inspiration til jeres drømmehus

2-plans huse

I tager nu det første skridt på vejen mod jeres 2-plans drømmehus

I en byggeproces er der flere valg, der skal træffes, men det første vil altid være antal kvadratmetre: Hvor stort må I bygge? 

Byggegrunden sætter naturlige rammer for huset, men vil også åbne for alle mulighederne, som I nu skal til at udnytte.

Vi ta'r ud og kigger på jeres grund og guider jer til, hvordan I bedst får opfyldt jeres ønsker og behov ud fra byggegrundens muligheder.

Klik på plantegningerne herunder og få inspiration til jeres første valg.

Fordele ved et længehus
  • Udnytter boligarealet optimalt
  • Giver stort, åbent udeområde
Fordele ved et vinkelhus
  • Udnytter sollyset optimalt i din bolig
  • Giver mulighed for afskærmet terrasse
Referencer

Hør hvad vores kunder har at sige

Riv ned og byg nyt - uden overraskelser
Riv ned og byg nyt - uden overraskelser

Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet. Fra start til slut har processen være overskuelig og fået afstemt forventninger fra start så der var ingen overraskelser.

Palævilla
Palævilla

2-plans palævilla i Rungsted.

Funkisvilla med bokstag
Funkisvilla med bokstag

"Vi overtog vores nye hus fra Visuel før planlagt tid og vi er så glade og taknemlige for en super vellykket proces fra start til slut. Vi har fået super god og professionel behandling, god rådgivning og super dygtige håndværkere samt et meget lækkert hus med høj kvalitet. Vi kan kun anbefale andre at bygge med Visuel."

Huse i to plan kan opføres som 1½-plans hus med skrå vægge på 1. sal eller som 2-plans hus, hvor I har fuld lofthøjde på alle m2

Huse i 2 etager kan opføres som 1½-plans hus, som betyder, at der er skrå vægge på 1. salen. 1 ½-plans huset kan yderligere opføres i trempel-arkitektur, som betyder, at skunken på 1. salen udnyttes og giver flere m2.

Vil I have fuld lofthøjde/m2 på hele 1. sals arealet, skal I vælge et 2-planshus.

Huse i 2 etager - uanset om det er 1 ½-plan eller 2-plan – giver mulighed for at komme i højden. Det kan være, at I skal bygge i naturskønt område, hvor udsigten bliver helt fantastisk, hvis I kommer et plan op.

Husk at overveje, om det er jeres opholdsrum – køkken/alrum – der skal ligge på 1. sal, så I får glæde af udsigten i de vågne timer. Det kan også være, at I skal have en ’voksenafdeling’ på 1. salg – og en ’ungdomsafdeling’ i stueplan.

Vælger I at bygge 1½- eller 2-plan, får I mulighed for større udeområde og afstand til naboer

Husk! Vi tegner alle de huse, vi bygger helt fra bunden – arkitekttegnet til mindste detalje – så I får præcis det hus, I drømmer om. Planerne, I ser på vores hjemmeside, er til jeres inspiration. I kan designe jeres eget hus.

Igennem de seneste 20 år har vi gennemført flere hundrede større og mindre byggeprojekter.

Med vores solide håndværksmæssige baggrund og mange års erfaring fra byggebranchen ved vi, hvor faldgruberne ligger, og hvordan vi skal gå til opgaverne for at få et resultat, der lever op til vores standard.

Vi er fleksible, og vi leverer kvalitet til tiden og til den aftalte pris.

Kontakt os – og lad os holde et uforpligtende møde om jeres boligdrøm.

I kan læse mere om os som byggefirma her.