Inspiration til jeres drømmehus

1-plans huse

I tager nu det første skridt på vejen mod jeres drømmehus

I en byggeproces er der flere valg, der skal træffes, som for eksempel hvilke materialer der skal bruges, men det første vil altid være antal kvadratmetre: Hvor stort må du bygge?

Byggegrunden sætter naturlige rammer for huset, men vil også åbne for alle mulighederne, som I nu skal til at udnytte. Vi ta'r ud og kigger på jeres grund og guider jer til, hvordan I bedst får opfyldt jeres ønsker og behov ud fra byggegrundens muligheder. Klik på plantegningerne herunder og få inspiration til jeres første valg.

 

Fordele ved et længehus
  • Udnytter boligarealet optimalt
  • Giver stort, åbent udeområde
Fordele ved et vinkelhus
  • Udnytter sollyset optimalt i din bolig
  • Giver mulighed for afskærmet terrasse
Referencer

Hør hvad vores kunder har at sige

Nybygget individuelt etplanshus
Nybygget individuelt etplanshus

”Kommunikationen har været virkelig effektiv. Resultatet er blevet et hus i en god kvalitet og inden for de økonomiske rammer, vi havde aftalt. Ved aflevering af huset var der et par detaljer, vi gerne ville have justeret – og det gjorde de uden problemer.” - Benny Johansen

Helårshus i mursten – lige ved vandet
Helårshus i mursten – lige ved vandet

”Vi elsker at være i Vordingborg og området deromkring, så vi tænkte, at hvis vi byggede et helårshus hernede, kunne vi få en hverdag i de dejlige omgivelser og midt i den natur, vi kender og holder af.” - Margit Jensen

Arkitektens eget hus
Arkitektens eget hus

Forskudt 1-plans hus
Entre, bryggers med indgang, to badeværelser, stor stue med meget lysindfald fra de store glaspartier, åbent, lyst, tværgående køkken/alrum, 5 store værelser/kontor...

Kom godt fra start

Kontakt os for en uforpligtende boligsnak

Udfylder du formularen, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. telefon og email. Bare rolig, vi spammer ikke, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Et 1-plans hus kan tage sig vidt forskelligt ud

1-plans huse kan tage sig vidt forskelligt ud afhængig af valgt af arkitektur og form i øvrigt. 1-plans huset kan opføres som længe- eller vinkelhus og i en række arkitekturer: Valm med eller uden udhæng, gavl med eller uden udhæng, ensidig taghældning eller med bokstag.

Materialevalget har også stor betydning for, hvordan huset tager sig ud: I kan vælge at facade i mursten – mange forskellige farver – en kombination af mursten og facadepuds eller I kan bygge et træhus, parcelhus eller dobbelthus.

Samme plantegning vil tage sig vidt forskellig ud alt efter jeres valg af arkitektur og materialer, og kan dermed sende lige præcis den udstråling og personlighed, som I sætter på jeres bolig.

I kan få inspiration til 1-plans huse her og til arkitektur her.

Husk! Vi tegner alle de huse, vi bygger helt fra bunden – arkitekttegnet til mindste detalje – så I får præcis det hus, I drømmer om. Planerne, I ser på vores hjemmeside, er til jeres inspiration.

Igennem de seneste 20 år har vi gennemført flere hundrede større og mindre byggeprojekter.

Med vores solide håndværksmæssige baggrund og mange års erfaring fra byggebranchen ved vi, hvor faldgruberne ligger, og hvordan vi skal gå til opgaverne for at få et resultat, der lever op til vores standard.

Vi er fleksible, og vi leverer kvalitet til tiden og til den aftalte pris.

Vores mål er, at hvert eneste byggeri skal være en god oplevelse for vores kunde og noget, som både kunden og vi selv kan være stolte af.